Under denna flik kan ni läsa om Stall Hemmets unghästar.

Dessa hästar är alltid till salu, till rätt köpare.

Tveka ej att kontakta Matilda för mer info och visning.

Franklin S.H

Franklin är född den 23:e Mars 2018.
Han är e: Cohinoor VDL u: Nova Scotia d'Ive Z.
Franklin är Novas första föl, läs mer om Nova under fliken avelsston
Cohinoor VDL är e: Cornet Obolensky-Stakkato, ni kan läsa mer om honom HÄR!

Franklin är till salu. Pris 100000kr inkl moms.

Emporia S.H

Emporia är född den 8:e Juni 2017.
Hon är e: Kannatol u: Annasina ue: Numero Uno-Damiro-Nimmerdor.

Läs mer om Kannatol HÄR!

Emporia S.H hör till den kända Sina-stammen. Godkända hingstar som Emmerton VDL, Vivaldi K, Modesto (tävlades 1,60m med Jean Marc Nicholas) och Cavalier (Svår hoppning med Franke Sloothaak) hör till denna stostam.
Finns även flera svårklasshästar från samma stostam, bl.a Mac Kinley (Goodwill) som tävlades framgångsrikt av Rolf-Göran Bengtsson, Pierrot (Marco Polo) som tävlades i svår hoppning med Emile Hendrix, Urasinaa (Ahorn Z) tävlar 1,55m med Beat Grandjean och VDL Group Zorro (Emilion) som har tävlats 1,50m med Maikel van der Vleuten.

Modern Annasina har tävlat 1,35m i Holland. Annasina har flera syskon som tävlar, bl.a en helsyster som är född 2007 som tävlar 1,30m och som är Keurpremierad. Mormor Soraya har utmärkelsen Prest. Nästan alla Sorayas syskon har tävlats, bl.a en bror och en syster som tävlat 1,35m.

Emporia visades på gårdsmönstring där hon fick 84% med bl.a. 8,5p på exteriören, 8p på skritten, 8,5p på galoppen och 9p på allmänt intryck. Hon kvalade därmed in till det regionala fölchampionatet på Strömsholm där hon i sin tur gick vidare till finalring och slutade som 4:e placerad av 23 visade hoppföl. Emporia är löshoppad och visar fantastisk inställning, teknik och en fortsatt mycket fin galopp.

Emporia S.H är till salu. Pris: 80000kr inkl moms.

Bilderna förstoras om du klickar på dem.