Under denna flik kan ni läsa om Stall Hemmets unghästar.

Dessa hästar är alltid till salu, till rätt köpare.

Tveka ej att kontakta Matilda för mer info och visning.

Emporia S.H

Emporia är född den 8:e Juni 2017.
Hon är e: Kannatol u: Annasina ue: Numero Uno-Damiro-Nimmerdor.

Kannatol är e: Kannan-Stakkatol. Fadern Kannan var själv internationellt framgångsrik med Francois Mathy jun. och Michel Hécart, har lämnat över 200 internationella hopphästar som bland andra OS guldmedaljören Nino des Buissonnets/Steve Guerdat (SUI) och är sedan åratal i toppgruppen på WBFSH världsrankinglista över hoppförärvare. Modern Stalognia var framgångsrik i medelsvåra unghästklasser och såldes som den absolut dyraste hästen vid PSI-auktionen 2015 när hon gick under klubban för 1,7 miljoner euro.
Morfadern Stakkatol var vinstrik i svår klass och vid de senaste tyska mästerskapen för unga hästar (Bundeschampionat) var han starkt representerad med flera framgångsrika avkommor. De äldsta avkommorna är nu vinstrika och har framstående placeringar i svår klass.

Emporia S.H hör till den kända Sina-stammen. Godkända hingstar som Emmerton VDL, Vivaldi K, Modesto (tävlades 1,60m med Jean Marc Nicholas) och Cavalier (Svår hoppning med Franke Sloothaak) hör till denna stostam.
Finns även flera svårklasshästar från samma stostam, bl.a Mac Kinley (Goodwill) som tävlades framgångsrikt av Rolf-Göran Bengtsson, Pierrot (Marco Polo) som tävlades i svår hoppning med Emile Hendrix, Urasinaa (Ahorn Z) tävlar 1,55m med Beat Grandjean och VDL Group Zorro (Emilion) som har tävlats 1,50m med Maikel van der Vleuten.

Modern Annasina har tävlat 1,35m i Holland. 

Annasina har flera syskon som tävlar, bl.a en helsyster som är född 2007 som tävlar 1,30m och som är Keurpremierad.
Mormor Soraya har utmärkelsen Prest. Nästan alla Sorayas syskon har tävlats, bl.a en bror och en syster som tävlat 1,35m.
Emporia visades på gårdsmönstring där hon fick 84% med bl.a. 8,5p på exteriören, 8p på skritten, 8,5p på galoppen och 9p på allmänt intryck. Hon kvalade därmed in till det regionala fölchampionatet på Strömsholm där hon i sin tur gick vidare till finalring och slutade som 4:e placerad av 23 visade hoppföl. Emporia är löshoppad och visar fantastisk inställning, teknik och en fortsatt mycket fin galopp. Förväntas bli mellan 165-167cm. 

Emporia S.H är till salu. Pris: 85000kr inkl moms.

Bilderna förstoras om du klickar på dem.