Under denna flik kan ni läsa om Stall Hemmets unghästar.

Dessa hästar är alltid till salu, till rätt köpare.

Tveka ej att kontakta Matilda för mer info och visning.

Estherville S.H


Estherville är född den 3:e Maj 2017.
Hon är e: Tangelo van de Zuuthoeve u: Aranka ue: Lupicor-Gran Corrado-Faust Z.

Tangelo van de Zuuthoeve tävlade själv 1,60m med placeringar och har nu ett stort antal avkommor på högsta internationella nivå. Många utav Tangelos avkommor har sålts för stora prispengar på auktioner runt om i Europa.
I Sverige kan vi finna bl.a. Stina Liljes fina sto For Killy e: Tangelo van de Zuuthoeve-For Pleasure som tävlat 1,45m och Helena Perssons Domino van de Zuuthoeve e: Tangelo van de Zuuthoeve-Kannan med placering i 1,50m.

Mamma Aranka har tävlat 1,20m i Holland, hennes mor Uranka tävlar 1,30m i Norge. Läs mer om Aranka här.

Estherville visades på gårdsmönstring och fick 75,3% med bl.a. 7,5p på exteriören, 8p på galoppen och 8,5p på allmänt intryck.

Alla bilderna nedan förstoras om du klickar på dem.

Emporia S.H

Emporia är född den 8:e Juni 2017.
Hon är e: Kannatol u: Annasina ue: Numero Uno-Damiro-Nimmerdor.

Kannatol är e: Kannan-Stakkatol. Fadern Kannan var själv internationellt framgångsrik med Francois Mathy jun. och Michel Hécart, har lämnat över 200 internationella hopphästar som bland andra OS guldmedaljören Nino des Buissonnets/Steve Guerdat (SUI) och är sedan åratal i toppgruppen på WBFSH världsrankinglista över hoppförärvare.

Modern Stalognia var framgångsrik i medelsvåra unghästklasser och såldes som den absolut dyraste hästen vid PSI-auktionen 2015 när hon gick under klubban för 1,7 miljoner euro.
Morfadern Stakkatol var vinstrik i svår klass och vid de senaste tyska mästerskapen för unga hästar (Bundeschampionat) var han starkt representerad med flera framgångsrika avkommor. De äldsta avkommorna är nu vinstrika och har framstående placeringar i svår klass.

Modern Annasina har tävlat 1,35m, läs mer om henne här. 

Emporia visades på gårdsmönstring där hon fick 84% med bl.a. 8,5p på exteriören, 8p på skritten, 8,5p på galoppen och 9p på allmänt intryck. Hon kvalade därmed in till det regionala fölchampionatet på Strömsholm där hon i sin tur gick vidare till finalring och slutade som 4:e placerad av 23 visade hoppföl.

Emporia S.H är till salu. Pris: 90000kr inkl moms.

Bilderna förstoras om du klickar på dem.