Vi som driver Stall Hemmet är Curre, Nita och Matilda Berggren. Vi har haft inackorderingsstall i snart 25 år och fött upp SWB i 15 år.
Från 2006 till 2014 bedrev Matilda utbildningsstall här. Hon utbildade både unga hästar, tävlingshästar och ryttare. 2014 avvecklades den delen av verksamheten och vi sålde Matildas sista tävlingsshäst till Lisen och Peder Fredricsson. Matilda bor nu i Eskilstuna där hon utbildar sig till lärare.
Avelsverksamheten låg på is 2014-2016 men förra året köpte vi två nya ston till vår verksamhet. Dessa ston finns presenterade under fliken Hästar-Avelsston.
2017 köpte vi ytterligare ett sto till verksamheten, ett Elitpremierat sto e: Indoctro, mer info om henne finner ni under samma länk. 

Vårt mål med avelsverksamheten är att föda upp hopphästar som skall kunna tävlas av vår svenska elit. Vi avlar endast på ston med egna meriter eller på ston med ett prestationsstarkt möderne. 
Vi låter våra hästar gå i stora kuperade hagar, har fri tillgång på analyserat grovfoder, stödfodras med krafft när detta behövs, hanteras kontinuerligt och tas mycket väl om hand.

Våra föl är alltid till salu, ring eller skicka ett meddelande så svarar vi så fort vi kan på Era frågor!